Το 2007  o Guru L "ονειρεύτηκε" το  Surfbet Group, ένα στοιχηματικό πλάνο, μια στοιχηματική κοινότητα που θα κάλυπτε στο απόλυτο τους παίκτες τους στοιχήματος με ναυαρχίδα το www.surfbet.net .
 
Το πρώτο κομμάτι του παζλ ήταν το www.oddscheck.net (οδηγός σύγκρισης αποδόσεων, με τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες συμπεριλαμβανομένου και του ΟΠΑΠ), σε μονά, διπλά, τριπλά+ κλικάροντας απλά πάνω στις τιμές. Αμέσως μετά ακολούθησε το γενναιόδωρο παιχνίδι προγνωστικών www.fcfantasy.com που μοιράζει κάθε εβδομάδα μεγάλα χρηματικά δώρα στους νικητές. Σειρά πήρε λίγους μήνες πριν το www.oddsfair.net, εργαλείο, live, παρακολούθησης των τζίρων, και των αποδόσεων στο δημοφιλέστερο ανταλλακτήριο στοιχημάτων, την Betfair. Με εκλεκτούς συνεργάτες «έφτασε» στο www.betfc.net το οποίο ολοκληρώνει μέρος από το στοιχηματικό πλάνο, με πλήρη στοιχηματική ειδησεογραφία, απόψεις, εκτιμήσεις, αναλύσεις, σε συνεχή ροή όλο το εικοσιτετράωρο.
 
Το χαρτακτηριστικό όλων των site του group είναι η ποιότητα που τα διέπει τόσο ως προς το σχεδιασμό και την λειτουργικότητα όσο και το περιεχόμενο. To surfbet group "κτίζει" ιστορία....έπεται συνέχεια.....

 

General Info : [email protected]
Marketing : [email protected]
Technical : [email protected]